Bilder blir aldrig riktig bra😃
Pictures is never good😄

Har alltid varit medial och började gå utbildningar inom det mediala 1996 hos Aurastjärnan som tarotkortstolkare och senare olika kurser hos bland andra Creative Experiences Terry Evans AB, Ariom, TS Fellowship och återkommande på Arthur Findlays College med lärare som Val Williams, Martin Coulclough Sr, Lynn Parker, Judith Seaman, Sally J Barnes m.fl. 

Jag har också skrivit två böcker, BarfotaOraklets Örthandbok och BarfotaOraklets Huskurer samt håller på med en ny bok. Jag har också gjort en egen kortlek, BarfotaOraklets Visdomskort.

In english:

I always have been medial and I started my training within the medial 1996 by Aruastjarnan as a tarotcardreader later on I went on different courses among others by Creative Experiences Terry Evans AB, Ariom, TS Fellowship and recurrent on Arthur Findlays College with teachers like Val Willams, Martin Coulclough Sr, Lynn Parker, Judith Seaman, Sally J Barnes and others. 

I also written two books in swedish (one about herbes and one about my home remedies and sorry to say but non in english) and I am writing a new book now , I also have done my one card: BarfotaOraklets Card of Wisdom.

Vad jag gör på mässorna

Jo, jag har förstått att fler läser lite om mig här innan de träffar mig på mässorna!

När jag är på mässor lägger jag 3 tarotkort och använder mig av hjälp från andevärlden.  Jag lägger ett kort för det som varit och haft betydelse för nuet, ett kort för vad som är just nu och ett kort för framtidens riktning.  Sen svarar jag på resten av frågorna som inte redan blivit besvarade. Att jag tar hjälp av andevärlden är en del av mitt mediala jag

 Jag ger inte privatsittningar på mässor eftersom jag tycker att det är privat. Känslig information kan komma fram och det är ibland inte oavsett för andras öron. 

Tack så mycket för att du läst enda hit👻😍