16. jan, 2019

...och nu är det redan januari 2019

Ja, alla har väl märkt att det har blivit januari och tiden går så fort att man nästan tappar andan när man tänker på det.

Jag håller ju på med mina övningar i transmediumskapet, jag lägger lite tarotkort för klienter och även om det inte är många som kommer till mig för att få en privatsittning (när döda anhöriga kommer för att säga sitt) så har jag ändå en del att göra. Framförallt när det gäller att skriva min bok om mig. Det var ett mycket större jobb än jag kunde föreställa mig. Eftersom när man går igenom sitt liv bit för bit så helt plötsligen börjar gamla nästa intill bortglömda år och händelser att dyka upp. När man tror att man bearbetat sina minnen så har man bara skrapat på ytan, (hihihi). Jobbigt men både intressant och kul. Gud vad man varit med om, egentligen. Vad mer håller jag på med nu; jo, jag har gått med i en utvecklingscirkel som är mycket givande. Träffar trevliga likasinnade. Härligt!

Jag har också börjat förbereda mig för alla mässor som jag tänkt vara med på i år. Du kan se var jag ska hålla hus under rubriken "Mässor" Vi ses!

Kram på er alla<3